Het seizoen loopt stilaan op zijn einde, samen met de verkoop van de t-shirts en shorten (het kan nog, maar wees snel)! Hier overlopen de afspraken voor volgend seizoen.

T-shirts

De verkoop van de Bamadi t-shirts en shorten loopt stilaan op zijn einde. Wil je er nog kopen, maar heb je er nog geen, dan zal je je moeten haasten! Je kan ze bestellen door in te loggen en te gaan naar de Bamadi webwinkel waar je online kan betalen. Heb je nog geen account? Dan kan je je registreren. Gebruik hiervoor het emailadres dat je ons hebt gegeven (het email-adres waarop je deze mail kreeg). Heb je nog steeds problemen? Contacteer dan onze webmaster .

Einde seizoen

Voor de jeugdtraining op maandag (18:30 - 19:30) wordt op 29 mei 2017 de laatste les gegeven. De jeugdspelers van donderdag (18:15 - 19:15) krijgen op 1 juni 2017 hun laatste les. Het is belangrijk om te weten dat de speelmomenten op maandag en donderdag nog steeds doorgaan! Hierop is iedereen welkom: jeugdspelers en recreanten. De uren van de trainingen komen daarbij vrij voor alle clubleden tijdens de grote vakantie. Hierbij moet men wel opletten voor de sluitingsdagen. De speelmomenten voor jeugd op dinsdag zullen ook niet meer georganiseerd worden tijdens de grote vakantie. Alle jeugd kan op maandag en donderdag mee komen spelen. Let wel dat wij niet zorgen voor oppas zoals op dinsdag.

Begin volgend seizoen

De jeugdtrainingen zullen volgend seizoen aanvangen vanaf 18 september 2017. De trainingsuren zullen er als volgt uitzien:

  • Donderdag van 18:15 tot 19:15: Kleuren Wit en Groen - Gegeven door Matthias en Kristof
  • Maandag van 18:30 tot 19:30: Kleuren Groen en Rood - Gegeven door Sven
  • Woensdag van 18:30 tot 21:00: Kleuren Rood en Blauw - Gegeven door Brent
Alle jeugdspelers zullen op dezelfde lesuren komen als tijdens dit seizoen. Indien er toch graag gewisseld wordt, kan contact opgenomen worden met de trainers via .