BAMADI biedt ook training aan voor jeugdspelers en recreanten. Wie lid is van de club kan gratis badmintonles gaan volgen bij een ervaren trainer. Die leert je de kneepjes van de sport: grip, techniek, conditie, voetenwerk, verschillende soorten slagen, etc.

Indien je geïnteresseerd bent in deze trainingen, raden wij aan van contact op te nemen via . Hiermee kan je een email sturen naar al onze trainers, waarna wij eventueel een groep kunnen toewijzen. Als je graag een trainer direct contacteert, dan kan dit via de pagina Trainers.

Jeugdtraining

100%/220

Initiatie jeugd

Op maandag en het eerste deel van woensdag trainen de beginnende jeugdspeler. De trainers die les geven zijn Sven Boulanger en Brent Mariën.

Trainingsuren

100%/220

Training voor gevorderde jeugd

Op woensdag komen de meer ervaren jeugdspelers aan bod. Zij trainen in sporthal Robusta. Deze groep wordt getraind door Brent Mariën.

Trainingsuren

  • Woensdag van 19:30 tot 21:00

Volwassentraining

De training voor volwassenen wordt gegeven door Jeroen. Gezien de meeste volwassenen rekening moeten houden met werk, worden volwassentrainingen niet op vaste uren gegeven. Je kan je opgeven voor een reeks van 4 sessies, waarna Jeroen je contacteerd om data en uren af te spreken naargelang jullie planning. Je kan op training Jeroen persoonlijk aanspreken, of je kan je online opgeven voor een reeks via dit formulier.

Er is momenteel geen limiet op het aantal reeksen dat je kan volgen. De enige beperking is de beschikbaarheid van zowel de trainer als jezelf. Indien je graag nog meer lessen wilt krijgen, dan kan je dit steeds overleggen met de trainer zelf.