Wegens het grote aantal jeugdspelers op donderdag, heeft onze trainersgroep besloten om de groep te splitsen en naar maandag te verplaatsen.

Waarom?

Beginnende badmintonners werden verwacht te starten in groep Wit, op donderdag van 18:15 tot 19:15. Deze groep telde laatste donderdag 28 jeugdspelers(!), wat te veel blijkt om op 4 velden te kunnen trainen. Daarom hebben de trainers van Bamadi samen beslist om van deze grote groep een deel te laten trainen op maandag van 18:30 tot 19:30 onder de trainer Sven Boulanger. Daarom wordt het oorspronkelijk trainingsschema wat aangepast.
De nieuwe groep wordt Groen gedoopt, maar zal dus voorlopig enkel bestaan uit jeugdspelers van niveau Wit.

Wie zal maandag trainen?

De jeugdspelers die voor deze nieuwe groep in aanmerking komen, worden op de eerstvolgende les voor groep Wit (donderdag 13/10/2016) en groep Rood (maandag 17/10/2016) bekend gemaakt. Hierbij wordt vooral rekening gehouden met niveau, leeftijd en/of ervaring, naar insziens van de trainers. Ons doel is dan ook een zo aangenaam en leerrijk mogelijke omgeving te creëren.

Zal dit later nog veranderen?

Deze aanpassing is voor het hele seizoen 2016-2017 bedoeld. Daarbuiten zijn wij wel nog steeds van plan het KYU-project te blijven gebruiken. Dit betekent dat er onder het jaar overgangsproeven georganiseerd worden waarbij er kan geprobeerd worden om te stijgen van niveau. De trainers kunnen u dan nadien eventueel aanraden te veranderen van groep voor een optimale groei van de speler.

Nieuwe weekindeling

De nieuwe weekindeling wordt:

  • Donderdag 18:15-19:15: Groep Wit door trainers Matthias en Marjolein.
  • Maandag 18:30-19:30: Groep Groen door trainer Sven.
  • Maandag 18:30-19:30: Groep Rood door trainers Kristof en Jimmy.
Op maandag worden de velden nu gedeeld door Groen en Rood op 2 velden elk.

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft mag u altijd een email sturen naar waar wij u graag verder helpen.
Met vriendelijke groeten,
Het Bamadi trainersteam