Beste familie en leden,

Net als vorig jaar, toen we naar aanleiding van 25 JAAR BAMADI nieuw leven bliezen in de, door omstandigheden, ter ziele gegane Bamadi-Barbecue, organiseren we ook dit jaar opnieuw een nieuwe editie!

Locatie en datum

Op zaterdag 17 september 2016, vanaf 11:00 nodigen we jou en je gezin uit op onze barbecue in de tuin van het parochiecentrum Hummelgem Steenokkerzeel. Wij voorzien in al het verteer (vlees, vis, groenten, broodjes, ...) alsook drank. Jullie moeten enkel jullie goed humeur meebrengen! ;-)

Voorzieningen

We voorzien 2 porties waaruit je kan kiezen: een grote portie aan €30 (12 stukken vlees/vis) en een kleine portie aan €20 (6 stukken) - zie foto voor de grootte van de stukken. In deze prijs zit alles inbegrepen (ook aperitief en drank). Er zullen ook voldoende barbecue-vuren aanwezig zijn waarop je zelf kan bakken. Bij slecht weer kan er steeds binnen gegeten worden, maar daar rekenen we natuurlijk niet op. Naast eten en drinken voorzien we ook wat nevenactiviteiten waar je vrij en onbeperkt aan kan deelnemen (Kubb, touwtrekken, speedminton, waterballongevecht, hoefijzerwerpen, ...).
De barbecue gaat door vanaf 11:00 tot ??:?? 's avonds. De opzet is om een supergezellige en ontspannende BAMADI-dag te organiseren voor onze leden en hun gezin. Hoe meer "fun" hoe beter! En als het weer meezit zoals vorig jaar (toen de warmste dag van 2015!!!), dan kan het zeker niet meer stuk.

Hoe betalen?

Opgelet, enkel voor leden en hun familie!

We vragen jullie om vooraf in te schrijven voor 3 september 2016. Je kan dit doen door via de website te gaan naar "Ledenruimte" > "BAMADI Winkel" en via de site jouw porties te betalen (nog geen account? Neem contact op met ). Het kan echter ook door het inschrijvingsformulier in te vullen met vermelding van je naam, het aantal porties en het aantal personen. Het bedrag schrijf je dan over op ons rekeningnummer BE07 0012 0945 1166 met vermelding van je naam.
Verdere praktische inlichtingen (zoals wegbeschrijving en andere details) worden later meegedeeld aan de personen die zich ingeschreven hebben. Wil je echter nu al wat meer info, dan kan je terecht bij iemand van het bestuur of email je naar .

Nog vele groeten en hopelijk zien we jullie op onze barbecue. Zeker doen! Wil je wat in de stemming komen? Bekijk dan zeker de foto's van vorig jaar!

Het Bamadi-bestuur